Jag som driver hemsidan Foodpassion.se heter Johannes Johansson och är 28 år. Huserar för det mesta i Trollhättan där jag även bor. Mina studier har skett på Hotell & Restaurangskola vilket gav mig yrkena kock och servitör. Sedan jag tog examen har jag arbetat på många fina, bra restauranger och sedan fem år tillbaka arbetar jag som kökschef inom Trollhättans stad. Jag är även stolt  ägare till Foodpassion.se. Det bästa orden att beskriva mig med är att jag är full av energi och idéer, måldriven och väldigt kreativ och har en stor passion för mat.

Min köksresa började när jag var liten då jag spenderade mycket tid med mormor Sonja. Jag fick baka och härja i köket! Många år senare fick jag förmånen att praktisera på ett stort hotell i staden. Så när det väl var dags för gymnasieval tog jag chansen att få lära mig mer om det jag älskar mest av allt – god mat och dryck!

Under mina studier fick jag förmånen att praktisera och studera det italienska köket i dess hemland. Under denna tid växte en stor kärlek till det italienska köket fram. Italienarnas inställning till matlagning är
något jag ser som en devis: Bra råvaror och kärlek helt enkelt.

Min hemsida kommer dock självklart bjuda på en stor variation på recept, allt från förrätter till desserter via drinkar. Det kommer även finnas smarta tips för en enklare matlagning, tester av produkter, tävlingar och mycket angående äkta genuin matlagning.

För att laga mat behövs inspiration, det vill jag ge er genom min sida!
Jag gillar att experimentera med matlagningen och på så sätt komma fram till “nya” rätter. Detta kan man höra kallas “cross over kitchen”. Så glöm inte: Man behöver inte följa recepten till punkt och prickar, experimentera! Det ska framförallt inte vara jobbigt och krångligt att laga mat, tex när man kommer hem från jobbet. Det ska va kul, givande och mycket gott såklart!

Hoppas ni vill följa min sida och ta del av vad jag har att bjuda på.
Välkommen in i mitt kök!
//Johannes

Följ mig på Facebook

 

 Food Passion And Life är en del av Blackstorp Design HB Org 96977008031
Blackstorp Mellangård 46177-Sjuntorp. 0520-202041 info@foodpassion.se
Godkänd för F-Skatt och Moms