Stockholms Konfektyrfabrik är ett svenskt företag med gamla anor som är specialiserat på exklusiva presentförpackningar, fyllda med utsökta gelétoppar och lyxig choklad. Geleprodukter är tillverkade i Sverige av Aroma enligt ett exklusivt och unikt recept som Stockholms Konfektyrfabrik är välkänt för och har ensamrätt på. Smakerna i konfektyren är kraftfullare och djupare och leder minnet till hur konfektyr smakade förr. Stockholms Konfektyrfabrik bevarar de gamla traditionerna, men utvecklar ständigt sortimentet.

Företaget startade sin tillverkning i början av förra seklet. Då försåg vi huvudstadens finare butiker med konfektyr. Idag hittar man våra produkter över hela landet och runt om i Europa.

Allt socker i Stockholms Konfektyrfabriks presentaskar med gelékonfektyr tillverkas enligt rättvisa principer. Därför är alla dessa presentaskar Fairtrade-märkta.

 
www.stockholmskonfektyr.com


 

Stockholms chokladdragerade mandlar

 

Stockholms chokladdragerade mandlar finns i flera olika smaker och de smakar helt otroligt gott! Den absoluta vinnaren är nog ändå mandlarna. De allra flesta i testpanelen gillade dessa. Mandlarna kommer förpackade i en klassisk plåtburk och finns i både 200gr och 400gr.

 

Kakaomandlar

 

Panelen tyckte:
Mycket goda – blir lite torrt pga kakaon – mycket mandelsmak – lite för tjock choklad – man kan inte sluta äta

Kanelmandlar

 

Panelen tyckte:
Tar över glöggsmaken lite – och en till… och en till… och en till – goda – tydlig smak av kanel – “mölar” i mej hela burken snart…

 

Sockermandlar

 

Panelen tyckte:
Goda – en god liten sockerkick – mjuk i smaken – jäkla sött men va goda de är! – gott till kaffet, glöggen och gott till mej

 

 

 

The Taste of Nordic Nature

 

Små härliga toppar av gelé med goda och naturliga smaker. Här slår inget syntetiskt igenom utan det är rena, fräscha smaker som möter testpanelen. Produktidéerna kommer från våra nordiska trädgårdar och skogar. Produkterna säljs i förpackningar om 200 gr.

 

Lingon & Blåbär

 

Panelen tyckte:
Goda – helt ok – mjuka och goda – gött gött – liten fin storlek – sockrig – det smakar blåbär – bra färg – var är lingonen?

Havtorn & Hallon

 

Panelen tyckte:
Helt ok – bra konsistens – nam nam – goda – sockriga – trevlig färg – snygga i sin skål – storleken är gullig

 

 

Smultron & Krusbär

 

Panelen tyckte:
Helt ok – godast – men va’ goda – redigt gulliga – sockriga – tydlig smultronsmak – grönt är skönt och dessutom väldig gott!

 

 

 

 

Äkta Gammeldags – Citrontoppar

 

Citrontoppar med en riktigt frisk och god smak av citron. Är förpackade i en stilren plåtburk. Perfekt att ge bort som “Sverigepresent” till utländska vänner! Burkarna är Fairtrade-märkta, eftersom allt socker tillverkas enligt rättvisa principer.

 

Panelen tyckte:

 

Skulle vara lite syrligare – smakar mycket citron – gott – bäst i test – lagom syrlig – jättegoda

 

 

Äkta Gammeldags – Geléhallon

 

Klassiska svenska geléhallon. Tillverkade enligt gammalt traditionellt recept. Förpackad i en stilren plåtburk. Burkarna är Fairtrade-märkta, eftersom allt socker tillverkas enligt rättvisa principer.

 

Panelen tyckte:

 

Hallon – bra smak – god hallonsmak – redigt goda jungfrubröst – supergoda hallon – jahadå… funkar utmärkt bra!

 

 

Äkta Gammeldags – Svartvinbärstoppar

 

Äkta gammeldags svartvinbärstoppar i modern tappning. Gelétopparna har en god smak av svartvinbär och är förpackade i en stilren plåtburk. Burkarna är Fairtrade-märkta, eftersom allt socker tillverkas enligt rättvisa principer.

 

Panelen tyckte:

 

Smakar för lite svartvinbär – goda – naturlig smak – helt ok, får gärna bo i min mage!

 

 

 

Lyxiga askar

 

Lyxiga Geléhjärtan i fina förpackningar är svåra att motstå men enkla att ge bort till någon man tycker om. Små uttryck av kärlek på Alla Hjärtans Dag, på Mors Dag, på födelsedagen eller på en helt vanlig dag! Förpackningarna rymmer 200 gr.

 

 

Panelen tyckte:

 

Grymt goda – väldigt söta i smaken – älskar alla geléhjärtan men de här var Rolls Roys-geléhjärtan!

Det finns även fina presentburkar med gelé i alla möjliga smaker och mixer:

 

Sötlakritsfiskar i lyxig plåtburk

 

Stockholms Tradition – Lyxiga geléhallon vackert förpackade i vår karaktäristiska plåtburk

 

Helgblandning – Mixade gelétoppar (svart vinbär)

 

I Samarbete med:

www.stockholmskonfektyr.com/

 

 

Comments are closed.