4 Personer

Du behöver:

500 g färska Trattkantareller ( 250 g frysta eller 1 dl torkade  )
75 g Smör
1 Gul lök
2 -3 Vitlöksklyftor
3 dl grädde
2 dl vatten
1 dl Rött vin
Salt
Svartpeppar

Låt oss göra soppa på mitt sätt

 

1. Hacka vitlöken och löken grovt.
2. Fräs svampen och löken i en kastrull.

3. Tillsätt vinet och låt koka upp 2 min.

4. Tillsätt Grädde och vatten, låt småkoka i 5 min.

5. Mixa soppan och låt den sedan  koka upp, smaka av med salt och peppar.

6. Servera med nybakat bröd och toppa soppan med svartpeppar och en god olivolja!

One Response to “Trattkantarellsoppa”

  1. Ser gott ut!

Trackbacks/Pingbacks

  1. 3 Rätters Meny Till Nyår | Food, passion and life - [...] Trattkantarellsoppa  [...]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.