4 Peroner
 
Du behöver:
6 mjuka Tunnbröd
½ dl hackad Persilja
150 g kraftigt rökt skinka
200 g Prästost, Min kommer från Linnégatans ostaffär.
100 g Färskost
½ Hackad Rödlök
1 dl Majonnäs Gör egen ? tryck HÄR
Peppar
Salt
 
Låt oss göra mat på mitt sätt:
 
1. Blanda samman majonnäs och färskost i en skål och riv i prästosten samt den hackade rödlöken, Strimmla i rökt skinka.
 

 
2. Smaka av och krydda upp med salt och peppar samt häll i persiljan.

 
3. Smöra tunnbröden med röran och rulla ihop. Förvara i kylen, gärna över natten.
 


4. Skär upp snittarna, toppa med lite nyhackad persilja och servera på kalaset , fredagkvällen eller på pickniken? 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.