Pasta jag det är gott men hur får man pastan att smaka bättre?

I italien Gör man på två sätt:

Alt 1

1 liter vatten per 100 g pasta och ½msk salt per liter vatten.

1.Koka upp vatten
2.  Tillsätt pastan och Salta
3.  koka enligt förpackningen på lägre värme,sedan häller du av vattnet och kvar är en god pasta!

Alt 2

1 liter vatten per 100 g pasta och ½ msk salt per liter vatten.

1.Koka upp vatten
2. Tillsätt pasta och Salt,stormkoka i 2 min
3.Dra kastrullen från plattan och lägg på en handduk + lock låt stå enligt förpackningens tid, sedan häller du av vattnet och kvar är det Pasta med Perfekt tuggmotstånd.

Lycka till!

 

No Responses to “Pastatrix”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Trattkantarellpasta med italiensk Pancetta m peppar och Mustig Tomatsås | Food, passion and life - [...] 4. Koka pasta i 9  min, Snåla inte med saltet i vattnet. Lära dig mer om att koka Pasta? …

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.