Här kommer massa härliga produkter som vi tipsar om till köket eller varför inte som studentpresent?

 

Vispskålar Från BRABANTIA

Allt började 1919 i den holländska staden Aalst när familjen Van Elderen med två hantverkare och en ingenjör startade en produktion av hushållsartiklar. Med tiden har tillverkningen och sortimentet vuxit och Brabantia har lanserat många innovativa uppfinningar genom åren.
Idag är Brabantia ett marknadsledande företag som tillverkar ca 3000 produkter i egna  fabriker, alla med en tidlös design. Brabantia utmanar en vardag med ”billiga slit och släng” produkter med sina solida och beständiga produkter med långa garantitider och produkter som håller en livstid.

Vi kan tipsa om två snygga vispskålar från Brabantia, Volymen är 1 L och 1,6 L.
Materialet består av rostfritt stål och undersidan är täckt av svart silikon, perfekt eftersom den håller skålen på plats under matlagningen. Skålarna går utmärkt att göra rent i en diskmaskin och även att förvara mat i kylen. Den stilrena designen gör att skålarna smälter in i köket. Har länge sökt efter skålar som står stadigt på bänken när man vispar, här har produkten som löser det!


Volym: 1L
Diameter:175mm
Höjd:95mm

Volym: 1.6L
Diameter:220mm
Höjd:110mm

Priset på Skålarna är 219:-/249:-

 

Milo Grytlapp, Built NY

 

BUILT NY Snygg funktionell grytlapp i neopren från populära Built NY som passar både höger och vänsterhänta.grytlappen är lätt att använda i köket och får ett bra grep runt maten som ska plockas ur ugnen. Neopren är ett syntetiskt gummimaterial som är mycket värmetåligt och perfekt i köket, Neopren används som ett tacksamt material i sportkläder. Det negativa med grytlappen är att den inte går att tvätta i maskin, utan måste handtvätts och dropptorka.

FAKTA:
Bredd: 17,1cm
Längd: 24,1cm
Djup:1 cm
Material: Neopren

Priser på Grytlappen är 189:-


EGO Smakbräda med skålar

EGO En härlig smakbräda tillverkad av bambu med 3 porslinsskålar för dip eller tapas, Perekt för fredagskvällen när man vill äta lite gott som är snyggt framdukat. Dom små porslinsskålarna är lätta att göra rent i en diskmaskin och den snygga bambuskivan sköljer man bara med vatten. Den är smakbrädan inbjuder värkligen att fylla skålarna med massa läckerheter som oliver, ost och frukt. varför inte fylla med olika nötter och servera på filmkvällen? Smakbrädan kan även stå frame i köket med olika kryddor.

FAKTA:
Längd:35cm
Bredd: 13cm
Höjd: 1.8cm
Skål höjd: 5cm
Material: Bambu / porslin

 

Priser på Smakbrädan med skålar är 299:-

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.