Här kommer massa härliga produkter som vi tipsar om till köket eller varför inte som studentpresent?

 

Rocker vitlökspress från Joseph Joseph.

Vitlökspressen som krossar vitlök genom att ”vaggas” fram och tillbaka. När du har pressat klart skrapar du enkelt bort vitlöken med en sked. Jag tycker att vanliga vitlökspressar kan vara svåra att rengöra då det nästan alltid är en liten vitlöksbit som fastnar i ett hörn. Men tack vare Rockers geniala och snygga, men ändå enkla design, är den superlätt att rengöra, vitlökspressen tål även diskmaskinen, men går lika lätt att göra rent med varmt vatten.

Det som är praktiskt med Rocker är att pressen är gjord av doftresistent rostfritt stål, vilket gör att vitlöksdoften försvinner från dina händer när du tvättar pressen. Eller om du jobbat med att skala lök m.m kan du använda Rocker som en luktborste. Själva designen har verkligen Joseph Joseph lyckats med. Den är stilren men ändå mycket praktisk i köket, en uppskattad present till många!

 

Diskduk från EKELUND LINNEVÄVERI

En mycket snygg och praktisk diskduk från Ekelunds linneväveri. Det finns massa härliga mönster och alla diskdukar är tillverkade i 100% naturfiber och är naturligt antibakteriella vilket innebär inga kemikaliska tillsatser.
Materialet är bomull 50% / bambuviskos 50%. Diskduken är miljömärkt och går utmärkt att tvätta i 60 grader. Den är inte bara praktisk utan mycket snygg som lyser upp en tråkig plats som diskhon.

2-Tone skärbräda från Joseph Joseph

 

En mycket trevlig skärbräda från Engelska designföretaget Joseph Joseph. Roligt att man lyfter fram lite trevliga möster och färger som garanterat piggar upp i köket! Skärbrädan är mycket tålig och kompakt. Matrialet är  polypropen som räknas till en av de miljövänligaste plasterna. Skärbrädan har inga problem med diskmaskin, villket passar bra om man vill vara extra säker att den blir ren efter man lagat kyckling.Färgerna gör det perfekt om man vill ha olika skärbräda för olika typer av livsmedel t.ex. en för fisk, grönsaker, kyckling m.m. Skärbrädan går även bra att använda som ett snyggt och praktiskt uppläggingsfat, varför inte lite goda ostar till tv soffan?

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.