En krämig och god pasta som är lätt att göra och mycket smakrik!
 
4 Personer
 
Du behöver:
 
500 g Pasta gärna 2 olika sorter
400 g Benfri fläskkotlett
2 Tomater
50 g Smör
2 färska lökar
1 röd Paprika
200 g Rotselleri
250 g Ostronskivling
2 Vitlöksklyftor
3 dl Grädde
2 dl Crème fraiche  
1 msk Rosmarin
Salt
Peppar
 
 
Låt oss göra pasta på mitt sätt:
 
1. Sätt på pastavatten. Finhacka rotselleri, lök och vitlök.
2. Hacka svampen lite grovt och fräs på allt med smöret i en stor gryta eller wokpanna.
3. Strimla köttet fint och tillsätt i pannan, salta och peppra och vänd runt i ca 5 min

 
 
4. Tillsätt grädden och crème fraichen, låt små koka i 10 min tillsätt sedan rosmarin. Koka under tiden pastan.
 
 
5. Häll av pastan och tillsätt såsen i pastakastrullen, smaka av! mer salt och peppar?
 

6. Finhacka tomat och paprika som du vänder ner i pastan.
Låt pastan stå några minuter så att såsen suger åt sig den härliga såsen.

 
Servera med riven parmesanost!
 


 
Med bidrag i från:

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.