Ägghalvor med Färskost och gräslök

4 personer

Du behöver:

4 ägg
2 msk Färskost
1 msk Majonäs
½  Rödlök, Fint hackad
1 msk hackad Gräslök
Salt
Peppar

Låt oss göra mat på mitt sätt:

 1.       Koka och skala äggen och skär dem mitt itu på längden och lägg på en talrik.

2.       Blanda samman färskost, majonäs, hackad gräslök,  lite salt och peppar i en skål

3.       Klicka eller spritsa ut på ägghalvorna och toppa med hackad rödlök.

Klart

Ägghalvor med Ansjovisröra

 4 personer

 Du behöver:

4 ägg
2 msk Créme fraiche
1 msk Majonäs
2 ansjovisfiléer
1 msk hackad persilja
Nystött kryddpeppar
Salt
Peppar

Låt oss göra mat på mitt sätt:

1.       Koka och skala äggen och skär dem mitt itu på längden och lägg på en talrik.

2.       Blanda samman Créme fraiche, majonäs, hackad persilja,hackad ansjovis, lite lite salt och peppar i en skål

3.       Klicka eller spritsa ut på ägghalvorna och toppa med lite nystött kryddpeppar.

Klart

 

 Ägghalvor med romröra och färska räkor

 4 personer

 Du behöver:

4 ägg
2 msk Créme fraiche
1 msk Majonäs
½ msk Stenbitsrom
150 g Färskskalade räkor
1 msk hackad dill
Salt
peppar

Låt oss göra mat på mitt sätt:

1.       Koka och skala äggen och skär dem mitt itu på längden och lägg på en talrik.

2.       Blanda samman Créme fraiche, majonäs, hackad dill, stenbitsrom, lite salt och peppar i en skål

3.       Klicka eller spritsa ut på ägghalvorna och toppa med räkor.

Klart

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.