4 personer

Du behöver:

250 g god ost
100 g rimmat sidfläsk
4 ägg
1 msk ättika
1 msk Dijonsenap
½ dl olivolja
2 msk Rödvinsvinäger
½ rödlök
2 st Friséesallad

Låt oss göra mat på mitt sätt:

 1. Skär osten och fläsket i 1,5 cm tärningar

2. Knäck äggen  i en skål, tillsätt ättikan.
Låt stå i 5 min. Koka upp vatten. Häll äggen och ättika i vattnet och låt pochera i 3 min.

3. Blanda Olja senap och vinäger till en dressing, skala och skiva löken, skölj och grovhacka salladen.

4. Rosta fläsket i en stekpanna.

5. Lägg upp sallad, lök och ägget på talrikar. Toppa med ost och fläsk, häll sedan över dressingen.

Njut!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.